Slik Spiller du Roulette


Roulette er ganske enkelt, hvis du forstår hvordan tallene fungerer i spillet. Det første trinnet er å kjenne de forskjellige hjulene som brukes i spillet. Den croupier som styrer spillet, begynner med å rulle den hvite ballen og spinne hjulet etter at alle spillene har blitt plassert. Roulette-spillene er plassert på tallene på et bord, som er synkronisert med de nummererte sporene hvor ballen kan lande. Roulettbordet har tall ordnet på en måte som også må forstås. Tallene fra 1 til 36 er oppført i tre grupper, hver med 12 tall. Denne gruppen er kjent som 1. 12, 2. 12 og tredje 12. Disse tallene er også plassert i to grupper på 18 der grupperingene er 1-18 og 19-36.

De andre gruppene som er synlige på Roulette-bordet er jevn, rar, svart og rødt. Det er to typer Roulette-spill som kan plasseres, som er kjent som "innsatser" og "utenfor spill". Innsiden veddemål krever å forutse hvilken type lomme ballen skal lande inn, eller det faktiske nummeret den vil lande på. Innsatsene på Roulette kan være "Straight Up" på ett nummer med et lønnsforhold på 35: 1, "Split Betting" på to tall med lønnsforholdet på 17: 1 eller "Street Bet" på tre tall med lønnsforhold av 11: 1. Det er også en "Corner Bet" på fire nummer med et betalingsforhold på 8: 1 og "Line Betting" på seks tall med en utbetaling på 5: 1.

I hvert tilfelle brukes sjetonger til å plassere spill som ligger på radene eller tallene som kreves. I den forskjellige versjonen er det en ekstra innsats på 5 spesifikke tall 0,00,1,2,3 med et lønnsforhold på 6: 1. Den utvendige innsatsen er ferdig med fargene røde eller svarte og like eller ulige tall, med utbetalingsforhold på 1: 1. Roulettehjulet er forskjellig i de forskjellige versjonene, og du bør alltid være oppmerksom på dette når du plasserer roulette-spill. Tallene fra 1 til 36 er malt rødt og svart vekselvis på bordet og hjulet, mens nullet er stort sett grønt.

Den første regelen av Roulette er minimum og maksimumspill som kan plasseres, og dette vil variere med hver tabell. Disse vises normalt på bordet selv. Spillene er enten plassert av spilleren eller croupieren, avhengig av hvilken type spill du spiller. Regelen "En fengsel" blir brukt på jevn innsats, noe som betyr at hvis ballen lander på null, mister spilleren halvparten av sin innsats. Den andre av de spesielle Roulette-reglene er kjent som "La Partage". Her, hvis ballen lander på null, blir noen pengespill fordelt og halvparten av innsatsen din returneres.o